Kayıtlar

Ağustos, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Güney Amerika'da Konuşulan Diller Haritası

Resim
Güney Amerika'da Konuşulan Diller. Amerika Kıtasının Güneyinde Hangi diller konuşulur? Aşağıdaki haritada Amerika'nın Güneyinde hangi dilin hangi bölgelerde konuşulduğunu görebilirsiniz. Portekizce, Fransızca, İspanyolca ve digerleri haritada açıkça belirtilmiştir.

Maradona'dan Gazeteciye Osmanlı Tokadı

Çocugu ve eski karısı ile birlikte guzel bir gun gecirmek parka gitmeye calısan Maradona'nın onunu hayranları kesti, yavaslayan Maradona aniden arabasından inip gidip bir gazeteciyi tokadladı. Maradona soranlara; eski karıma göz attı diye tokatladım dedi. iste o skandal görüntüler.

Amazon Yerlileri - Modern İnsanla İlk Karşılaşma Anları

Amazon Ormanları'nın Peru kısmında yaşayan ve bugüne kadar modern insan ile hiç bir iletişime geçmemiş bir gurup yerli yaşam alanlarının yasadışı keresteciler ve uyuşturucu çeteleri tarafından yok edilmesi ve bunların getirdigi hastalıklardan dolayı bir çok kayıp vermeleri sonunucunda Brezilya sınırında ieri girerek yardim istediler. Brezilya Kızılderili Kurumu (FUNAI) üyeleri ile ilk kez temasa geçen yerlilerin görrüntüleri ve sesleri de ilk defa kaydedilmiş oldu . Çin'de en çok kullanılan soyadları Amazonlar (örzellikle Brezilya-Peru sınır hattı) guney-amerika.blogspot.com dünya uzerinde henuz iletişime geçilmemiş en çok kabilenin yaşadıgı yerdir. Bu bolgede yaklaşık 77 kabile oldugunu tahmin ediliyor. Belki de bundan böryle bu tur gorüntüler asla elde edilemeyecek. Amazonlar her gecen gün talan edilmeye, yerli insanların ve dogal yaşamın tüm can damarları tahrip edilmeye devem ediliyor. O yüzden buradaki görrüntüleri iyi izleyin. Ileri de çocuklarınıza, torunlarınız