Kayıtlar

Mayıs, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Brezilya'da Ticaret - Brezilya Hukuk Sorunları - Brezilya'da Yatırım Danışmanlık

Brezilya’da yatırımcılar için çok büyük fırsatlar bulunmaktadır. Ülke genelinde yatırımlar hızlı artmaktadır.Bu konuda Dış Ticaret Müsteşarlığı ve elçilik vasıtasıyla bilgi sahibi olabilirsiniz. Hukuki boyutuyla yatırım danışmanlığı almak içinse Kula Hukuk Bürosu / Kula Law Firm   www.kula.av.tr   yatırımcılara gereken bilgi ve dökümanı sağlayabilir.

Kolombiya Evlilik - Kolombiya'da Boşanmak - Kolombiyalı ile Türkün evliliği

Kolombiya vatandaşı olan eşinizden ayrılmak mı istiyorsunuz? Kolombiya'da bulunan çocuklarınızın velayeti ile ilgili sorunlarınız mı var? Kolombiya vatandaşı biriyle evlilik ve boşanma ile velayet sorunlarınızda Kula Hukuk Bürosu / Kula Law Firm  www.kula.av.tr   size gerekli bilgi ve desteği sağlayabilir.

Arjantin’de Yatırım Yapın – Arjantin'de Hukuki Sorunlarınız – Arkjantin Danışmanlık

Arjantin’de yatırımcılar için çok büyük fırsatlar bulunmaktadır. Ülke genelinde yatırımlar hızlı artmaktadır. Bu konuda Dış Ticaret Müsteşarlığı ve elçilikler vasıtasıyla bilgi sahibi olabilirsiniz. Hukuki boyutuyla yatırım danışmanlığı almak içinse Kula Hukuk Bürosu / Kula Law Firm www.kula.av.tr   yatırımcılara gereken bilgi ve dökümanı sağlayabilir.

Arjantin'den kışkırtan video - Arjantin Olimpiyat videosu

Resim
Arjantin’le İngiltere arasında yaşanan Falkland (Malvinas) Adaları gerginliği Olimpiyatlar’a da sıçradı. Arjantin’in Londra 2012 Olimpiyatlar’ı için hazırladığı reklam videosu İngiltere’yi kızdırdı. iste o reklam videosu: