Kayıtlar

Ocak, 2009 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Brezilya'da sarışın mavi gözlü saf ırk - Nazi doktor Josef Mengele’nin eseri

Ünlü Nazi dotor Josef Mengele’nin (lakabı Ölüm Meleği) Brezilya’da ari ırkı yaratmak için kullandığı deneyin sonuçları yaklaşık yarım yüzyıldır devam ediyor. Savaşın son bulmasıyla Arjantin, Paraguay ve Brezilya sınırlarının kesiştiği noktaya yakın bir yerde gizlenerek adaletten kaçan Mengele bu süre içinde kadınlara özel tedavi uygulamıştı. Ölüm Meleği’nin ziyaret ettiği Brezilya’nın Candido Godoi Köyü’nde her beş kadından birinin sarışın mavi gözlü ikizler doğurması DR. Mengele’yi bir kez daha gündeme getirdi.

El Salvador Vizesi - El Salvador vize başvurusu - El Salvador'a gitmek için vize gerekli mi - El Salvador vize istiyor mu

El Salvador'a gitmek için vize gerekiyor mu? El Salvador Türlerden vize istiyor mu: HAYIR Türk vatandaşları El Salvador'a vizesiz gidebilirler. El Salvador vizesi konusunda degişiklikler olursa bu sayfa sürekli güncellenecek. Son güncelleme: 09/1/09 El Salvador Konsolosluk ve Büyükelçilik Bilgileri >> .

El Salvador Konsolosluğu - El Salvador Büyükelçiliği Ankara - El Salvador Fahri İstanbul Konsolosluğu - El Salvador Vize ve Konsolosluk İşlemleri

El Salvador'un Türkiye'de Büyükelçiliği yok. Sadece İstanbul'da Fahri Konsolosluğu bulunmaktadır. EL SALVADOR İSTANBUL FAHRİ KONSOLOSLUĞU Fahri Konsolos: Jeki Levi Adres: Piyalepaşa Bulvarı Kastel İş Merkezi B Blok. Kat:4 Kasımpaşa-Beyoğlu 34440-İSTANBUL Telefon: (0212) 297 36 82 Faks: (0212) 297 36 88 email: mailto:info@tekstiplik.com.tr Görev Bölgesi: İstanbul El Salvador Vize Bilgileri >> .