Menonit tarikatı - Tarikat tecavüz - Bolivya'da tarikatlar - Guney Amerika tarikatçi tecavüzü - Bolivya tarikat tecavüzleri

Bolivya'da Menonit tarikatından 8 erkek, ikamet ettikleri yerde 60 kadına tecavüz etmekle suçlandı.

Bolivyalı savcı Freddy Perez, yaşları 11 ile 47 arasındaki 60 kadının tarikat üyesi erkeklerin kendilerine tecavüz ettiğini söylediğini belirterek, tecavüzle suçlanan erkeklerin kadınları uyuşturmak için bir çeşit aerosol sprey kullandıklarından şüphe edildiğini ifade etti.

Perez, dini nedenlerden ötürü elektrik kullanmadıklarını ve gece geç saatlerde hareket etmediklerini söyleyen tarikat erkeklerinin, dediklerinin aksine evlerin pencerelerinden içeri girdiklerini kaydetti.

Perez, çoğu genç olan şüphelilerin yaşlarının 18 ile 41 arasında olduğunu belirterek, Manitoba kasabası yakınlarında önceki gün tutuklanan zanlıların Santa Cruz bölgesindeki Cotoca kasabasına götürüldüklerini açıkladı.

ATB televizyonu ise, zanlıların haklarındaki suçlamaları kabul etmediğini duyurdu. 16. yüzyılda kurulan Hristiyan Menonit tarikatının üyeleri teknoloji ve her türlü gelişmeden uzak bir yaşam sürdürüyor, "dışardakilerle" bağlantıları çok sınırlı tutuyor.
Kaynak: Hürriyet

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arjantin Nerede - Arjantin Neresi

Şili Nerede - Şili Nerde - Şili Dünyanın Neresinde

Kolombiya Nerede - Kolombiya Nerde - Kolombiya Dünyanın Neresinde